MIRESEVINI NE STUDIO LIGJORE CAKRANI

Studio Ligjore “Cakrani”, si institucion i mbrojtjes i interesave të qytetarëve të Republikës së Shqipërisë dhe më gjerë nëpërmjet ligjit

Çeshtje te ndryshme ligjore

Për ne nuk ka ceshtje te vogla dhe te mëdha për ne ka te drejte ligjore

E drejtë penale

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum..

E Drejtë Civile

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum..

Studio Ligjore “Cakrani”, si institucion i mbrojtjes i interesave të qytetarëve të Republikës së Shqipërisë dhe më gjerë nëpërmjet ligjit, me shtrirje institucionale në pothuaj gjithë Jugun dhe mbrojtje ligjore në hapësirat mbarëkombëtare dhe ndërkombëtare.

PSE NA ZGJIDHNI?

Me shtrirje institucionale në pothuaj gjithë Jugun dhe mbrojtje ligjore në hapësirat mbarëkombëtare dhe ndërkombëtare, bën të mundur një shërbim të lartë profesionale ligjor avokatie,

FILOZOFIA

Filozofia e së Drejtës, është padyshim edhe tipari ynë udhëheqës..

PRINCIPET

Ndërtimi i një Shteti të së Drejtës është produkt i angazhimit qytetar, ndaj dhe principet tona janë të lidhura pazgjidhshmërisht me zbatimin e ligjeve të këtij shteti

VIZIONI

Vizioni ynë është paprekshmëria e qytetarit ndaj padrejtësisë, nëpërmjet mbrojtjes ligjore brenda shtetit të së drejtës.

KËRKONI NJË KONSULTIM !

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ne do tu kontaktoj shume shpejt.

    Ke pyetje!Pyet avokatin.

    7 dite ne jave nga 8:00am to 5:00pm

    +355 69 941 3001