Në emisionin Shqipëria live, Top Channel

Studio Ligjore Cakrani!
Në emisionin Shqipëria live, Top Channel, ju rikthyem ngjarjes ku i ndjeri 53 vjeçar shtetasi Bilbil Zekaj u gjet i vetëvarur në ambientet e paraburgimit në IEVP Fier.
Studio Ligjore Cakrani!
Familjarët e të ndjerit Bilbil Zekaj, nga fshati Kut i Mallakastër, i cili disa ditë më parë u gjet i “vetëvarur” në ambientet e paraburgimit në Institucionin Ekzekutimeve Vendimeve Penale Fier, i besuan studio ligjore cakrani, që ta ndjek këtë çështje, me qëllim zbardhjen e saj dhe rrethanat që kanë çuar të ndjerin B.Z të marri vendimin ekstrem, nëse do ti besojmë versionit zyrtarë të IEVP Fier.
Natyrisht që studio ligjore Cakrani e mori përsipër këtë çështje, që në fakt është komplekse por jo e pamundur për ta zbardhur.
Do ti shkohet deri në fund deri sa ngjarja të zbardhet, dhe çdo kush të mbajë përgjegjësi, pasi në burgjet shqiptare rastet e vetëvrasjeve apo të dhunës janë të përsëritura…..
Duke mos u mjaftuar me “vetëvrasjen” e të ndjerit Bilbilit, tre ditë më pas ndërroj jetë edhe babai tij i cili nuk e përballoj ditë vdekjen e djalit….
Pra familja Zekaj, përjetoj ndoshta një tragjedi! Arsye kjo që do ti shkojm deri në fund kësaj çështje…
Indiferenca totale nga ana e institucioneve lë mendosh se, jeta e njeriut në këtë vend nuk ka asnjë vlerë….