FB Lajme

Lajme te përditësuara nga FaceBook këtu do te jeni ne informacion te shpjet dhe direkt nga rrjeti social FB.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook Posts

Studio Ligjore Cakrani! ... See MoreSee Less

7 hours ago

Studio Ligjore Cakrani! ... See MoreSee Less

7 hours ago

Studio Ligjore Cakrani!
Në emisionin Kafe Shqeto Syri TV u diskutua për qasjen antiligjore që ka qeveria me qytetarët.
Prona private është e pasigurt, siguria juridike në shqipëri nuk ekziston.
Kushtetuta e Republikës shkelet në mënyrë flagrante nga institucionet dhe qeveria.
... See MoreSee Less

5 days ago

Video image

Comment on Facebook

Studio Ligjore Cakrani!
Problematikat ndërmjet punëdhënësit dhe punëmarrësit lindin edhe për fakti se;
Kontratat e punës nuk firmosen sipas dispozitave të kodit të punës, gjithashtu punëmarrësi nuk informohet për përmbajtjen e saj dhe gjërat më pas marin rrugën e jashtëligjshmërisë, dhe konflikti mbetet i hapur...
... See MoreSee Less

1 week ago

Video image

Comment on Facebook

Load more