Duis aute irure dolor

   

Veprimtaria e përfaqësimit dhe mbrojtjes konsiston :

Studio Ligjore “Cakrani”, ne cdo rast ruan sekretin profesional dhe nuk ben publike informacione,per te cilat eshte vene ne dijeni gjate kryerjes se sherbimeve te mesiperme. Qe nga themelimi i saj, Studio Ligjore “Cakrani“, ka ruajtur nje nivel te larte profesional, duke patur mesatarisht nje koeficient suksesi mjaft te kenaqshem te perfaqesuara ne rruge gjyqesore apo administrative. Nje nga parimet baze te veprimtarise te Studios eshte ruajtja e marrdhenieve te besimit reciprok me klientin, duke ushtruar me pergjegjesi dhe rigorozitet detyrat e linduara per shkak te aktivitetit, si dhe ruajtja e konfidencialitetit dhe te sekretit profesional. Ne Studion Ligjore “Cakrani” klientet gjejne pritjen e kerkuar, informacionin e duhur ligjor dhe rruget per zgjidhjen e tij. Pas marrjes te informacionit te nevojshem, kur e drejta e pretenduar nga klienti nuk eshte ligjore, Studio Ligjore “Cakrani” nuk merr persiper mbrojtjen dhe perfaqesimin e saj ne konfliktet civile, dhe familjare etj, me perjashtim te mbrojtjes ne procesin penal, ne te cilin mbrojtja eshte e domosdoshme dhe eshte e suksesshme brenda hapsirave ligjore

This is custom heading element

 • Donec turpis arcu dictum
 • Proin accumsan pharetra
 • Donec hendrerit faucibus
 • Lorem ipusm dolor sit
 • Donec turpis arcu dictum
 • Proin accumsan pharetra
 • Donec hendrerit faucibus
 • Lorem ipusm dolor sit
 • Donec turpis arcu dictum
 • Proin accumsan pharetra
 • Donec hendrerit faucibus
 • Lorem ipusm dolor sit

OUR SKILLS