Intervista për Gazetën Fjala.al

Gjykata Kushtetuese është një nga institucionet kryesore të drejtësisë në një vend demokratik, Gjykata Kushtetuese ka si funksion primar parimin e sigurisë juridike

Në emisionin Shqipëria live, Top Channel

Natyrisht që studio ligjore Cakrani e mori përsipër këtë çështje, që në fakt është komplekse por jo e pamundur për ta zbardhur. Do ti shkohet deri në fund deri sa ngjarja të zbardhet

FB Lajme

Lajme te përditësuara nga FaceBook këtu do te jeni ne informacion te shpjet dhe direkt nga rrjeti social FB.
1 2